Cégismertető

Ha a minőséget és szakértelmet keresi a nemzetközi fuvarozás területén, forduljon hozzánk, a nemzetközi szállítmányozás szakértőihez!

Az ABH-95 Kft. 1995-ben alakult, jelenleg is családi tulajdonban lévő társaság. Az alapító tagok a nemzetközi fuvarozás, és nemzetközi szállítmányozás területén gyakorlatot szerzett felsőfokú végzettségű szakemberek, akik munkájuk során az ISO előírásait megismerték és alkalmazzák. Törzstőkénk három millió forint.

Cégünk kelet- és nyugat-európai viszonylatban (angol, belga, bolgár, cseh, dán, francia, görög, holland, lengyel, német, olasz, osztrák, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szlovák, szlovén, svájci) folytat nemzetközi szállítmányozási és nemzetközi fuvarozási tevékenységet.

Rendelkezési állományunkba több mint félszáz járműszerelvény tartozik; az 1,5 tonnástól egészen a 24 tonnásig, a 4 euro palettástól a 34 euro palettásig, illetve a kis köbtartalomtól egészen a 100 m3 feletti MEGA járművekig. Rakodási tevékenységünket 3,5-9 tonnás emelővillás targoncával, illetve 16-50 tonnás hidraulikus daruval, szakképzett, vizsgázott kötözőkkel végezzük, így a csomagolásban sem lehet hiba.

Szerződött partnereinket rendszeresen ellenőrizzük, minősítjük, ugyanez vonatkozik vállalkozásunkra is, melynek minősítését tisztelt megbízóinktól rendszeresen megkérjük, így biztosítva, hogy a nemzetközi fuvarozásban kiemelkedő teljesítményt tudjunk nyújtani.

Az árukat nyomkövető, CMR és szállítmányozási felelősségbiztosítás is védi.

Tekintse meg, hogy a nemzetközi szállítmányozáson túl milyen egyéb szolgáltatásokat nyújtunk.

Tevékenységek